Fiul lui Ștefan Bănică apare în cel mai recent videoclip al artistului și va frânge multe inimi. Imaginile cu care a cucerit internetul

Fiul lui Ștefan Bănică apare în cel mai recent videoclip al artistului și va frânge multe inimi. Imaginile cu care a cucerit internetul

Ștefan Bănică are de ce să fie mândru. Fiul lui, Radu-Stefan, are doar 16 ani dar deja se bucură de succes. Acesta apare în cel mai reent videoclip al tatălui său, iar imaginile cu el au cucerit internetul. Radu își întrece tatăl în frumusețe, este un actor talentat și va frânge multe inimi.

Ștefan Bănică lansează un nou single cu videoclip, intitulat „Până la cer', inspirat dintr-o întâmplare reală pe care a trăit-o în adolescentă și l-a ales pe fiul său să-l interpreteze pe el.

„Povestea cântecului Pâna la cer' e inspirata dintr-o întâmplare reala, pe care am trăit-o în adolescență, iar actorul care mă joaca pe mine în videoclip, la vârsta de atunci, nu este altul decât fiul meu, Radu-Stefan, de care sunt mândru, pentru ca s-a descurcat excelent. E emoționant pentru noi și mă bucur că am filmat acest clip împreună. Radu-Stefan apare în videoclip alaturi de o colega de-a lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fata foarte talentată. Sper să vă placă piesa și videoclipul',  a declarat Ștefan Bănică.

Single-ul Pâna la cer' este compus de Ștefan Bănică (muzica si versuri) și este cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album de autor – „Picat din Luna' – din cariera impresionanta a lui Ștefan Bănică.

 

Citește și: Loredana Groza și-a șocat din nou fanii. I-a uimit pe toți cu ultima ei apariție. Se apropie de 50 de ani, dar…

Ștefan Bănică va deveni tată a treia oară

Pentru vânzările albumului „Picat din Luna', Ștefan Bănică a primit Discul de Aur in cadrul concertelor de Crăciun de la Sala Palatului, în decembrie 2018, când a anunțat și că va deveni tătic a treia oară, actuala lui soție Lavinia Pîrva fiind însărcinată.

 

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, calcă pe urmele tatălui, dar și al bunicului său. La 16 ani, a debutat deja pe scena Teatrului de Comedie București, arătând că talentul s-a moștenit în familie.

Radu Ștefan a putut fi văzut recent pe aceeași scenă cu actori de primă mână, cum sunt Dan Rădulescu, Mirela Zeţa şi Emilia Popescu, cea care a jucat de multe ori alături de Ștefan Bănică.

Cu o cariera impresionantă, de peste 30 de ani, în muzica, film, teatru și televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti artisti romani, reprezentand un adevarat brand in showbiz-ul din România.

Citește și: