Puțini știu că băiatul ei, rezultat dintr-o relație cu omul de afaceri Steve Bing, este, la rândul său, vedetă. Este model și actor, iar anii următori vom tot auzi de el.

Mândră de fiul său, Elizabeth postează din când în când poze cu acesta, mai ales că petrec și mult timp împreună. Elizabeth e mama singură, iar Damian e unicul ei copil.

Elizabeth Hurley si baiatul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Însă cei doi par mai mult frați decât mama și fiu. Damian, care initial nu a fost recunoscut de tatăl lui, fiind nevoie de un test ADN care să confirme paternitatea, i-a moștenit perfect trăsăturile actriței.

La fel ca mama sa, are niște ochi albaștri superbi. Și nu numai. E pur și simplu copia ei masculină! Model profesionist, Damian are un contract cu agenția de modele Tess Management și deja defilează pentru cei mai mari designeri.

Damian a crescut sub lumina reflectoarelor, nașii săi fiind toți celebri. E vorba despre  Hugh Grant, David Beckham, Elton John și Denis Leary.

De altfel, date fiind genele moștenite de la mama sa, nici nu avea cum să arate altfel. Elizabeth însăși pare, în ciuda vârstei, o puștoaică. Are un corp sculptat, pe care, din când în când îl arată fanilor pe rețelele de socializare.

Elizabeth Hurley se autointitulează ”mamă, actriță, model, fermier și designer de costume de baie”.

Foto: Instagram

Vezi și Cel mai râvnit burlac s-a însurat. Cine l-a convins să meargă la altar

Citește și: