Fiul lui Cindy Crawford e de nerecunoscut! Își distruge cu bună știință înfățișarea

Fiul lui Cindy Crawford si-a facut un tatuaj pe obraz

Așa cum era de așteptat, Cindy Crawford, unul dintre cele mai mari modele din lume, a transmis genele sale bune celor doi copii ai săi. dar fiul său, model, este criticat că, deși înzestrat cu o frumusețe naturală, acesta își distruge cu bună știință înfățișarea.

 

Deși (deocamdată) trăiește de pe urma înfățișării sale (deși sigur nu ar muri de foame, ținând cont cine sunt părinții săi), Presley și-a făcut un tatuaj într-un loc foarte vizibil, pe unul dintre obraji, în zona pomeților.

 

În vârstă de 20 de ani, modelul, fiu al omului de afaceri Rande Gerber, și-a tatuat cuvântul 'neînțeles' pe obraz. A și postat pe contul său de Instagram o fotografie cu rezultatul, dar și cu ședința de tatuat.

Criticat din toate părțile pentru decizia sa, Presley a ținut să transmită ceva celor care îl arată cu degetul: 'Nu știți cum mă simt. Nu sunteți în capul meu'.

 

'Probabil că nu mă simt înțeles', a spus Presley, cel care lasă adolescența în urmă, pășind în luema adulților.

Comentariile nu au întârziat să apară. 'Isuse! Singurul lucru neînțeles e acest tatuaj. Tocmai ți-ai ruinat chipul', i-a scris cineva.

Altcineva a comentat: 'Chiar ești atât de neînțeles? Să ai atâția bani la dispoziție clar nu e un lucru bun în viață. Cred că ești așa de plictisit…'.

'Vei regreta această decizie foarte curând', i-a mai scris cineva.

 

Modelul le cere celor care vor să îl critice să vină la el acasă, să-i spună în față ce au de zis. 'Am vrut să-mi tatuez cuvântul neînțeles pentru că așa m-am simțit întreaga mea viață', a mai spus el, menționând că nu consideră că și-a distrus fața.

Modelul nu a spus nimic despre cum au privit părinții săi schimbarea, dar o colegă de breaslă, modelul Cameron Rorrison, a spus că părinții lui Presley, Cindy Crawford și Rande Gerber, adoră tatuajul.

Vezi și Cindy Crawford, bunică? Fotografia cu fiica ei, Kaia Gerber, care a făcut înconjurul Internetului

Citește și: