Fiul lui Burak Özçivit și al lui Fahriye Evcen, milionar la doar trei luni de când a venit pe lume

Fiul lui Burak Özçivit și al lui Fahriye Evcen, milionar la doar trei luni de când a venit pe lume

Presa turcească scrie că fiul lui Burak Özçivit, celebrul Kemal din serialul fenomen „Dragoste infinită',  și al lui Fahriye Evcen ar putea să devină milionar la doar trei luni de când a venit pe lume. Cei doi actori au primit o ofertă de două milioane de lire turcești pentru o imagine cu fiul lor, Karan.

 

Site-ul Milliyet le-a propus celor doi să pozeze alături de fiul lor, un portret de familie, pentru a-l folosi în reclamele  noului complex de apartamente, care se află încă în construcții.  Reprezentații companiei ce le-au oferit nu mai puțin de 2 milioane de lire turcești, le-au prezentant lui Burak și lui Fahriye deja noile apartamente.

Îndrăgitul cuplu a evitat însă să dea un răspuns, precizând că se vor gândi la ofertă. Însă, e puțin probabil să accepte, având în vedere că nu vor deloc să-și expună fiul și până acum nu au publicat nicio o imagine cu acesta.

Burak Özçivit, celebrul Kemal, este un bărbat împlinit. Pe lângă faptul că are un băiețel frumos și perfect sănătos, pe 29 iunie, el a aniversat doi ani de la nunta cu Fahriye Evcen. Pentru a marca momentul, frumoasa actriță a postat o imagine de la nunta lor alături de un mesaj emoționant pentru soțul ei, cei doi demonstrând încă o data cât de mult se  iubesc.  „Privirea ta să curgă mereu așa în inima mea. Te iubesc',  a scris Fahriye Evcen Özçivit pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Bakışların hep kalbime aksın böyle.. Seni seviyorum ?❤️ @burakozcivit #2ndAnniversary

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on