Inițial de partea soției lui Alin Oprea a fost fiica lor, care s-a certat în direct la TV tatăl pentru că i-a părăsit, iar acum a venit rândul și fiului lui. Invitat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, artistul s-a confruntat și cu băiatul lui care îl acuză că minte în declarațiile lui și i-a reproșat că nu a încercat să vină acasă niciodată, chiar dacă declară altceva în presă.

”Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung. Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de 2 ori cu poliția”, i-a zis tânărului lui Alin Oprea.

În urma discuției purtate cu fiul său, Alin Oprea a ajuns la concluzia că Larisa i-a întors copiii mult prea mult împotriva lui ca să mai poată avea conversații normale cu aceștia. Chiar și așa, artistul se bucură că a putut schimba câteva mesaje cu băiatul său cu care nu mai vorbise de o bucată bună de timp.

”În altă ordine de idei, eu m-am bucurat foarte mult să am un dialog cu băiatul meu, pentru că, orice dialog, fie că e bun sau rău, e un început de ceva. Eu știu foarte bine cât de influențați sunt și cât de manipulați, pentru că o cunosc. Faptul că ei sunt mari acum și nu pot fi manipulați, este total fals. Unele dintre mesaje pot fi scrise chiar de ea.”, a zis Alin în platoul emisiunii ”XNS”.

Citește și:

Anna Kournikova a arătat fanilor cea mai recentă poză cu mezina Masha. E bucățică ruptă din Enrique Iglesias!

Ioana Ginghină dă din casă, legat de Nicoleta Luciu: ”Da, ne-am păruit pe bune!” Motivul pentru care s-a ajuns la bătaie