Fiul cel mic al lui Hugh Hefner va deveni pentru prima oară tată! Cum arată și cu ce se ocupă moștenitorul imperiului Playboy, la 28 de ani

Hugh Hefner, parinele Playboy, a murit la 91 de ani

După ce în toamna anului trecut s-a căsătorit cu o actriță din Harry Potter, Cooper Hefner, fiul cel mic al răposatului Hugh Hefner, va deveni pentru prima oară tată, în această vară, la 28 de ani.

Soția lui, Scarlet Byrne, este însărcinată, fotografii cu actrița și pânecul ei de viitoare mămică fiind postate de Cooper pe o rețea de socializare, unde este dată și marea veste: „Eu și Scarlett am fost binecuvântați cu o veste minunată, pe care suntem extaziați să o distribuim. În această vară vom primi un nou membru în familia noastră. Nu puteam fi mai fericiți în așteptarea sosirii celui mic', a scris Cooper pe Instagram.

Viioarea mămică, Scarlett Byrne (29 de ani), este fotomodel și actriță din Marea Britanie și e cunoscută pentru rolul Pansy Parkinson din seria Harry Potter. A mai jucat în The Vampires Diaries și în serialul Falling Skies.

Hefner şi Byrne au deja o relație longevivă, ei logodindu-se în august 2015.

Cooper Hefner, fiu de model și actriță. Părinții săi au fost căsătoriți 21 ani

Cooper Hefner este om de afaceri, scriitor și rezervist al Forțelor Aeriene Americane. El este fiul ‘tăticului Playboy’ și al modelului Kimberley Conrad, actriță și model.

Kimberley a fost a doua soție a lui Hugh Hefner, ea fiind mamă a doi dintre cei patru copii ai controversatului om de afaceri. A fost căsătorită cu Hugh Hefner în perioada 1989 – 2010, în ciuda diferenței mari de vârstă, de 36 de ani.

După 9 ani de mariaj, s-au separat, dar nu au divorțat, de dragul copiilor. Abia când cel mai tânăr dintre băieți, Cooper, a împlinit 18 ani, Hugh Hehner a introdus actele de divorț.

De-a lungul vieții sale, Hugh Hefner a fost căsătorit de trei ori, dar a avut nenumărate partenere. A murit în 2017, la 91 de ani.

Vezi și Moștenitorul imperiului Playboy s-a căsătorit cu o actriță din Harry Potter. Cum arată fiul lui Hugh Hefner

Citeșe și: