Mai mult, îl crește într-un mod astfel încât să fie încrezător în propria persoană și în propriile alegeri, indiferent de ce cred cei din jur.

Într-un interviu recent, actrița de 33 de ani, cunoscută din seria ”Transformers”, a abordat acest subiect, spunând că Noah este foate pasionat de modă și că la școală se îmbracă doar cum vrea el, inclusiv cu rochii și chiar dacă primește feedback negativ de la colegii de clasă.

”Deci asta este etapa prin care trecem acum, când încerc să-l învăț să fie încrezător, indiferent de ce spune lumea”, a declarat actrița.

”În urmă cu două zile, chiar a fost la școală într-o rochie și când a venit acasă l-am întrebat cum a fost, dacă vreunul dintre prietenii săi a avut ceva de spus. Și mi-a răspuns: <>”.

Actrița a ținut să puncteze faptul că școala la care merge Noah este una foarte liberală, chiar hippy, din California. ”Dar chiar și așa băieții îi spun: <> sau <>”, s-a plans actrița.

Nu doar că își alege singur hainele, dar Noah încearcă să le aleagă și pe cele ale mamei sale, iar adesea outfiturile create de el sunt chiar ilare.

Mai mult, chiar desenează rochii și tot felul de costumații. ”E foarte talentat!”, îl laudă Megan.

Megan si Brian au impreuna trei baietiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

”Cred că la 4 sau 5 ani e vremea să te distrezi, să te amuzi”

Faptul că poartă rochii nu e noutate în familia Green. Încă de acum 2 ani Megan povestea că nu poate înțelege de ce lumea comentează alegerile fiului său. ”Fiul meu are 4 ani. Am auzit de la unii oameni că nu sunt de acord cu faptul că el poartă rochii. Lor le spun: Nu îmi pasă! Are 4 ani și dacă vrea să poarte rochii, atunci le va purta!”, declara vedeta.

”Poate fi vorba despre rochii, despre ochelari mari, despre papuci, nu-mi pasă. E viața lui, nu sunt hainele mele… Cred că la 4 sau 5 ani e vremea să te distrezi, să te amuzi. Nu face nimănui rău purtând o rochie. Așa că, dacă vrea să poarte rochie, foarte bine”, mai spunea actrița în urmă cu doi ani.

Vezi și Îți vine să crezi că frumoasa Megan Fox a fost refuzată de un bărbat? Uite pe ce motiv

Citește și: