El este rapperul care rupe topurile și despre care puțini știu că este fiul uneia dintre cele mai mari cântărețe în viață. Îți dai seama cine e mama lui?

seamana destul de bine cu mama sa

Dacă unii tineri se bazează pe notorietatea părinților pentru a porni cu dreptul în viață, nu toți abordează această strategie.  

E și cazul fiului cel mare al cântăreței Celine Dion, ajuns la vârsta de 19 ani. Rene-Charles Angelil folosește numele de scenă Big Tip. S-a lansat cu acest nume tcomai ca nimeni să nu îl poată asocia cu mama sa.

Deja tânărul se bucură de mare succes în Canada și caută să ajungă pe piața internațională.

Când s-a lansat, nici mama sa nu a știut. A înregistrat primele două piese fără știrea mamei sale, în studioul muzical amenajat în garajul casei lor din Las Vegas.

A anunţat-o abia când acestea au ajuns pe locul 1 şi 2 în topurile din Canada.

„Sunt atât de mândră de felul cum îţi construieşti drumul în viaţă. Continuă să fii puternic, pasionat şi înţelept pe măsură ce îţi urmăreşti visele. Fericirea ta e şi fericirea mea. Te iubesc atât de mult, dragul meu fiu”, a fost mesajul lui Celine într-o postare recentă pe Instagram.

Rene-Charles este primul fiu al artistei din căsnicia de 22 de ani cu Renee Angelil, care i-a fost şi manager şi care a decedat în 2016. Din mariajul său, Dion îi mai are pe gemenii Eddy şi Nelson.

Vezi și Celine Dion a făcut publice imagini rare cu gemenii ei, Eddy și Nelson. Micuții au împlinit 9 ani și sunt adorabili

Citește și: