Fiul cel mare al Angelinei Jolie merge la facultate. A ales o țară tare ciudată pentru a studia!

Fiul cel mare al Angelinei Jolie merge la facultate in Coreea de Sud

Anii trec, iar copiii actriței Angelina Jolie cresc. Cel mare a ajuns deja la vârsta la care poate urma o facultate. Și, deși a fost admis la mai multe universități, a ales una situată tocmai în Coreea de Sud.

O opțiune ciudată, care nu are de-a face nici măcar cu originile sale. Maddox, primul copil adoptat de Angelina Jolie, este originar din Cambodgia.

Maddox Jolie-Pitt, care săptămâna viitoare împlinește 18 ani, a fost acceptat la universitatea Yonsei din Seul, unde va studia biochimia. Cursurile vor începe în numai câteva săptămâni.

Deja tânărul studiază limba, având mai multe ore de pregătire săptămânal.

O sursă a povestit că Angelina Jolie este cea care va merge cu Maddox în Seul, luna aceasta, și îl va ajuta să se instaleze.

Mama și fiul au vizitat campusul universitar încă din noiembrie 2018. Oficial, Angelina se afla acolo în postura de trimis al UNHCR.

Într-unul dintre rarele momente în care a vorbit despre copiii ei, angelina Jolie a spus: ”N-aș putea fi mai mândră de atât de fiii mei, pentru felul în care se transformă, pentru cine devin, pentru felul în care-și respectă surorile”.

Iar surorile își respectă frații în aceeași măsură, a mai spus ea.

Angelina, care are șase copii cu fostul soț, Brad Pitt, trei adoptați și trei biologici, este mamă și pentru Pax, de 15 ani, Zahara, de 14 ani, Shiloh, de 13 ani, și gemenii Knox și Vivienne.

Vezi și Adevăruri dureroase care acum ies la iveală. Cum a reacționat Jennifer Aniston, după despărțirea de Brad Pitt, când a aflat că Angelina Jolie era însărcinată

Citește și: