Pentru că Adam nu a depășit încă perioada în care este pur și simplu îndrăgostit de mașini, tortul său a fost în formă de mașină. Una roșie, mare, de pompieri. Iar cunoscătorii știu că este vorba despre o mașină-personaj din seria animată Disney Cars.

Tortul a fost apreciat atât de Adam, cât și de prietenii săi de aceeași vârstă și cu aceleași preferințe și chiar de fanii artistei, care s-au întrecut în laude pe Instagram, acolo unde Anna Lesko a postat o fotografie de la petrecere.

În urmă cu un an, tot după ziua de naștere a lui Adam, Anna Lesko declara, referindu-se la băiatul ei: ”Îi plac foarte mult mașinuțele. Nu vrea avioane, nimic altceva, ci doar mașinuțe”.

Parcă mai ieri Anna Lesko făcea anunțul-șoc al sarcinii, la 7 luni, fără ca cineva să bănuiască faptul că aștepta un copil, mai ales că vedeta avea concerte non-stop.

Și pe iubitul său a reușit să-l țină ascuns o grămadă de vreme. Vedeta schimbase strategia, după ce fuseseră de notorietate relațiile ei cu bărbați ca Irinel Columbeanu, cel care a și introdus-o în showbiz-ul dâmbovițean, Elan Schwartzenberg, Radu Mazăre, Marian Ionescu sau Codin Maticiuc.

Vezi și Dieta incredibilă a Annei Lesko. Cum scapă artista de kilogramele în plus: „Chiar dă rezultate”

Citește și: