Finala de popularitate “Next Star”, în această seară!

Finala de popularitate “Next Star”, în această seară!

11 copii cu aptitudini speciale pentru muzică, dans, acrobație și escaladă vor intra în competiție pentru un premiu în valoare de 5.000 de euro în finala de popularitate a show-ului “Next Star”.

 

Câștigătorul finalei de popularitate al celui de-al șaselea sezon ”Next Star” va fi ales de telespectatori, care vor avea posibilitatea să-l voteze prin sms.

„Tânărul Julio Iglesias n-a câștigat nici un premiu la „Cerbul de Aur” și apoi a devenit vedetă mondială. De asta avem o ediție în care doar publicul decide. Ca să nu-l ratăm pe un eventual Julio Iglesias”, spune prezentatorul ”Next Star”, Dan Negru.

Juriul format din Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL va avea doar un rol consultativ.

În finala de popularitate din această seară va putea fi revăzut Alin (13 ani), din București, puștiul nevăzător care practică escalada sportivă. “Pentru finala aceasta, m-am cățărat pe stâncă, la munte”, spune Alin.
Tot la “Next Star” va fi și Luca (6 ani), din București, un puști care spune că se pricepe “la dans, saxofoane și clarinet” și deține recordul de vizualizări pe youtube, în acest sezon. Iar Ana (9 ani), din Sibiu, este o fetiță care nu a făcut nici o pregătire vocală, dar care cântă minunat muzică de operă.

În competiția pentru premiu vor mai intra: Bianca (12 ani, Drăgășani), Alexia (12 ani, Reghin), Mario (10 ani, Oradea), Denisa (8 ani, București), Bianca Pană (10 ani, comuna Aluniș, jud Prahova), Daria (12 ani, Medgidia), Sofia (6 ani, Focșani) și Remi (13 ani, Corabia) care, cu momentele lor artistice, vor încerca să-i impresioneze pe toți cei aflați în fața micilor ecrane.

Credit foto: Antena1 Gabriela Arsenie

Credit foto: Antena1 Gabriela Arsenie

Pe parcursul show-ului, telespectatorii își vor putea vota preferatul la sms 1272, chiar și de mai multe ori de pe același număr de telefon. Cine va fi câștigătorul finalei de popularitate „Next Star” se va afla joi, 5 mai, începând cu ora 20.30, la Antena 1.

 

Credit foto: Antena 1 (Gabriela Arsenie)