File de porc umplut cu fructe

File de porc umplut cu fructe

File de porc umplut. Pare o rețetă complicată, nu-i așa? Doar pare complicată dar în realitate este foarte ușoară! Într-o ora și 15 minute o puteți pune pe masă un preparat rafinat dar ușor de preparat!

Ingrediente

  • un mușchi file de circa 800 de grame
  • 6 piersici din compot
  • 150 nuci
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1. Carnea de porc se taie în așa fel încât să se obțină o foaie uniformă.
    2. Piersicile bine scurse se taie mărunt și se amestecă ușor cu nucile măcinate.
    3. Se pune amestecul de fructe cu nuci pe foaia de carne de porc și se rulează. Se leagă cu sfoară de bucătărie. Se presară cu sare, piper și boia.
    4. Într-o tigaie cu unt se rumenește rulada pe toate părțile și apoi se transferă într-un vas de cuptor. Se lasă aproximativ 1 oră la cuptor, să se pătrundă bine.

    Sursa foto:Shutetrstock