Raluca Moianu, o mamă mândră. Fiica ei a obținut locul 3 la Miss Boboc. Cât e de frumoasă!

fiica Ralucai Moianu

Raluca Moianu, pe care cei mai mulți și-o amintesc ca fiind gazda emisiunii 'Iartă-mă', de la TVR1, e mândră nevoie-mare de fiica ei. Mara Ilinca, care are aproape 15 ani, a obținut locul 3 la concursul de miss din liceul în care învață.

Mara Ilinca este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național I.L.Caragiale. Weekendul trecut, aceasta a participat la concursul Miss Boboc și a întors toate privirile.

„Au fost 22 de tineri frumoși la concursul de Miss & Mister 2019 Colegiul Național I.L.Caragiale. Frumoasa mea a avut curaj să se înscrie, a muncit mult să iasă dansul perfect și și-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă.

Bravo, Mara! Locul 3 în seara asta. Pentru mine tu ești oricum cea mai frumoasă', a scris Raluca Moianu pe Facebook, unde a postat și o imagine cu fiica sa.

Mara Ilinca este fiica Ralucăi Moianu și a comentatorului sportiv Marius Ancuța, fostul ei soț, răpus de cancer pulmonar în urmă cu un an șijumătate.

Despre Mara, omul de televiziune spune: „Mara e o fire sportivă, seamănă cu tatăl ei. E un copil bun, știe ce-și dorește, învață bine'.

Vezi și Ce fată frumoasă are Andreea Berecleanu! Cea mai recentă imagine cu Eva s-a viralizat pe rețelele de socializare. E ireal de frumoasă

Citește și: