Mirela Vaida și soțul ei, Vladimir,  i-au pregătit fiicei lor o zi de naștere foarte frumoasă. Ei i-au organizat o petrecere la un loc de joacă, unde micuța s-a distrat alături de mai mulți prieteni, iar tortul a fost piesa de rezistență. Făcut din marțipan, tortul are pe el personaje din desene animate, fiind nelipsiți, Minnie și Mickey Mouse, preferații Carlei.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vedeta Antena 1 a postat pe contul ei de facebook, o imagine cu tortul fetiței, însoțită de mesajul: „La mulți ani, Carla mea!”.

„Deşi sunt copiii mei, Carla şi Vladimir sunt destul de diferiţi. Credeam iniţial că voi reuşi să mă impun în faţă lor, că voi fi o mama puternică. Uite însă că mi-au dat o lecţie. I-am crescut pe amândoi la fel, însă cel mic, Vladimir, a devenit foarte dependent de mine şi mămos. Nu pot face nimic pentru că vrea numai în braţe, pupat, giugiulit, întors pe toate părţile. Carla este mai independentă. Ori aşa or fi femeile în ziua de azi, ori aşa e ea, cert este că Vladimir, un leu născut în luna august, m-a doborât. Deja face legea între femeile din casă, adică între mine, bonă şi Carla”, a declarat vedeta într-un interviu mai vechi despre cei doi copii ai ei.

Mirela Vaida  prezintă emisiunea  „Totul pentru dragoste“ de la Antena 1, bazată pe poveşti de iubire ale oamenilor care vor să împărtăşească din experienţa dragostei lor, indiferent cum ar fi ea şi în orice ipostază s-ar afla.

Citește și: