Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 14 ani! Vedeta chiar are cu ce se mândri! Uite cât de frumoasă e!

fiica lui Virgil Iantu

La 48 de ani, Virgil Ianțu este un tată mândru. Fiica lui, Jasmina, a împlinit 14 ani și este așa cum au sperat părinții ei: frumoasă, deșteaptă, talentată și cu visuri mari.

'Ea este cea care ne-a facut viata atat de frumoasa in ultimii 14 ani. Bucurie, zambet si dragoste. Multumesc mami, @rox_alexandru pentru minunatia de fata si sa fiti multi ani de aici inainte sanatoase si frumoase, asa cum sunteti astazi! La multi ani, @jasmine.iantu La multi ani, fetele mele!', a scris prezentatorul Tv și muzicianul pe Facebook, autonumindu-se mândru 'tată de fată'.

Într-un interviu recent, Jasmina recunoștea că o atrage lumea televiziunii, dar că i se pare dificil să fii prezentator TV.

Tot ea spunea că adoră arta, declarându-se îndrăgostită de modă. 'Mă pasionează să mă îmbrac. Îmi place să îmi creez singură anumite haine. Le fac singură. Le cos, le tai, le fac.

M-am gândit să fiu designer sau poate model. Mai am timp să mă gândesc'.

A moștenit și talentul muzical al tatălui ei, dar afirmă că se simte intimidată să cânte în public. 'Îmi place foarte mult să cânt, dar nu o fac pentru că îmi este rușine. Îmi mai place și să dansez', mai declară ea.

Vezi și Cât plătesc vedetele pentru educația copiilor. Iată la ce școli merg

Citește și: