Fiica lui Tily Niculae împlinește 8 ani. Ce frumoasă e fetiță. Actrița i-a transmis un mesaj emoționant

Fiica lui Tily Niculae împlinește 8 ani. Ce frumoasă e fetiță. Actrița i-a transmis un mesaj emoționant

Tily Niculae a dezvăluit că astăzi este o zi importantă în familia ei. Fiica ei, Sofia, împlinește 8 ani, iar actrița a marcat momentul cu un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Dragostea vieții mele, Ai venit în brațele mele caldă și pufoasă. 12 august, 2011, 08:27-3,330 kg. Sunt zile și nopți de când te pup neîncetat. Mă emoționez ori de câte ori te privesc. La fel ca-n prima zi când te-am adus acasa.Universul a fost bun cu mine! Mi-a daruit cel mai grozav CADOU. La multi ani, minunea vietii mele! ', a scris Tily, alături de mai multe imagini cu fiica ei, care este superbă și îi seamănă leit.

Citește și:  O știi din 'La Bloc', dar sigur nu știai ce bine arată în costum de baie. Zici că e fotomodel

Tily Niculae își dorește foarte mult să devină iar mămică

 

Tily Niculae este o mămică foarte dedicată și  a povestit într-un interviu pentru Acasa TV, despre drama pe care a trăit-o după ce a născut.

Vedeta a trecut printr-o depresie severa dupa ce a adus-o pe lume pe Sofia. Tili Niculae a mărturisit că se trezea noaptea și plângea, deoarece avea impresia că micuța nu mai respiră.

 

Copilul nu vine cu o carte a lui. Nu știi niciodata cum să reacționezi. Nu poți să-ți controlezi hormonii. Mi-am dat seama târziu că aveam depresie post natală. Am fost la o prietenă de-a mea psiholog și atunci mi-a explicat ea. Am plâns patru ore continuu. Mă trezeam în noapte și spuneam: Dragos, trezește-te, fetița nu răspunde. Am avut momente cțnd plangeam non-stop', a spus Tili.

S-a întâmplat ca micuța chiar să aiba complicații în primele luni de viata, lucru care a făcut-o pe vedetă și mai stresată. Micuța s-a numărat printre cei 5% dintre copiii care fac febra mare și convulsii, însă din fericire pericolul a trecut și Sofia este o fetiță perfect sănătoasă și extrem de frumoasă.

Tily Niculae, care  este cunoscută publicului telespectator din România ca actriță de sitcom-uri,  formează o familie cu Dragoș Popescu. Cei doi își doresc foarte tare încă un copil, anul acesta,  un băiețel, însă actrița a pierdut până acum două sarcini și se teme foarte tare de o nouă încercare.

„Mi-aş dori încă un copil, un băieţel poate. Da, trebuie să trag aer în piept, dar n-are legătură cu faptul că ar fi al doilea copil, ci cu cele două sarcini pe care le-am pierdut. Trebuie să mă montez psihic şi să-mi asum faptul că asta se poate întâmpla din nou, fără să mă simt vinovată, aşa cum m-am simţit atunci… … Îmi doresc foarte mult. Şi, dacă inima e pregătită să dea atâta iubire, de ce să mă limitez, de ce să nu fie casa plină, de ce Sofia să fie singură? Dar dacă e să nu fie, până la urmă, Sofia face cât 100 de copii', a declarat actrița într-un interviu pe okmagazine.ro.

Citește și: