Fiica Vânătorului de crocodili s-a logodit chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani: ”De ziua mea am spus da, pentru totdeauna!” A fost cerută de soție într-un loc special | GALERIE FOTO

fiica lui Steve Irwin s-a logodit

Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin,  cel supranumit Vânătorul de crocodili, care în final a murit în urma unei înțepături a unei pisici de mare, s-a logodit chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani.

”De ziua mea am spus <<da, pentru totdeauna>> iubirii vieții mele. Chandler, în urmă cu 6 ani m-am îndrăgostit de tine. De atunci fiecare zi a fost o aventură și plină de adevărata fericire”, a scris Bindi pe o rețea de socializare, expunându-și și așteptările pentru viitor: ”o viață de prietenie, țeluri împlinite și iubire necondiționată”.

Tânăra a postat pe rețelele de socializare și o fotografie cu inelul de logodnă cu diamant.

Bindi a fost cerută de soție în locul ei favorit de la Australia Zoo, rezervație fondată de tatăl ei, înconjurată fiind de animale.

Logodna lui Bindi vine la 13 ani de când Steve Irwin a murit, la numai 44 de ani.

Așa cum și-ar fi dorit tatăl ei, Bindi este implicată în conservarea mediului, alături de fratele ei, Robert, de 15 ani, și a mamei lor, Terri, care nu și-a refăcut viața.

Vezi și Îl mai ții minte pe ”Vânătorul de crocodili?” Fotografie cu tatăl și fiul, la 15 ani distanță. Asemănarea e izbitoare!

Citește și: