Ce fată frumoasă are actorul Rowan Atkinson (Mr. Bean)! Cu ce se ocupă tânăra de 25 de ani

Ce fată frumoasă are actorul Rowan Atkinson (Mr. Bean)! Cu ce se ocupă tânăra de 25 de ani

Pe Rowan Atkinson, actorul britanic cunoscut mai ales pentru rolurile sale de bufon, Mr. Bean fiind practic porecla sa, îl știe toată lumea. Ajuns la vârsta de 65 de ani, acesta este tată a doi copii deja mari.

Divorțat în urmă cu șase ani de Sunetra Sastry, Rowan Atkinson este tata pentru Lily Sastry, în vârstă de 25 de ani, și Benjamin, cu doi ani mai mare.

Dacă băiatul lui nu a fost niciodată atras de actorie, el visând la o carieră militară, pe care a și început-o, el studiind la Academia Militară Regală Sandhurst, fiica lui, Lily, i-a moștenit talentul.

Tânăra, care este extrem de atrăgătoare, este actriță, dar și cântăreață. E o prezență completă pe scenă, ea descurcându-se perfect și când vine vorba despre dans.

 

Lily și-a construit cariera pas cu pas, ea apărând pe marele ecran încă de mică, în filmul oentru copii ”Tooth”. A jucat apoi împreună cu tatăl său în două filme.

Ulterior, s-a dedicat muzicii și dansului, show-urile sale fiind foarte apreciate.

Vezi și Cine este și cum arată fiica lui Jeremy Clarkson, de la Top Gear. Tocmai a anunțat că se mărită. În ce moment ciudat și-a anunțat tatăl

Citește și: