Lenny Kravitz devine socru mic. Fiica lui s-a logodit! O cerere atipică, într-un moment atipic: ”Eram puțin beată”

fiica lui Lenny Kravitz s-a logodit

Zoe Kravitz, fata cântărețului Lenny Kravitz, s-a logodit în secret cu iubitul ei, Karl Glusman. Vedeta, una căreia îi place să țină pentru ea viața personală, e logodită de opt luni, însă vestea nu a ajuns decât acum la presă.

Zoe, de 29 de ani, actriță și model, are o relație cu Karl Glusman de doi ani, ei cunoscându-se prin prieteni comuni. Cererea în căsătorie a venit firesc, în luna februarie a acestui an, când cei doi se aflau în sufrageria ei. Fără gesturi teatrale, fără fundal impresionant.

E drept, însă, Karl ar fi vrut să-i ceară mâna în timpul unei călătorii romantice la Paris, însă programul celor doi nu s-a potrivit. Prin urmare, a făcut cererea firesc, într-o zi oarecare și într-un mediu familiar.

'Sunt logodită. Nu am spus nimănui încă', a declarat Zoe. Referindu-se la momentul în care a fost cerută de soție, Zoe a mărturisit că a luat-o pe nepregătite: 'Eram în pantaloni de trening. Cred că eram și puțin beată'.

Înainte de a fi cerută de nevastă, Zoe nu a bănuit nimic: 'Îi simțeam inima bătând atât de repede, încât l-am întrebat: <>. Chiar îmi făceam griji pentru el'.

A existat însă un gest care ar fi putut să-l trădeze pe Karl. La un moment dat, acesta s-a lăsat într-un genunchi, dar Zoe a crezut că vrea să facă niște întinderi, ca să-și potolească pulsul.

Departe de a fi dezamăgită de o astfel de cerere, Zoe declară: 'Mă bucur că nu a fost un plan elaborat, la Paris. A fost acasă, eram în trening'.

De altfel, chiar aceasta este natura relației dintre cei doi: una relaxată, în care actrița din 'Mad Max: Fury Road' e ea însăși. 'Pot să fiu oricât de ciudată în preajma lui. E așa de comfortabil să fii cu cineva și să fii 100% tu…'.

Înainte de a fi cu Karl, Zoe, fiica lui Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet, a avut și iubiți faimoși, așa cum sunt Chris Pine sau Ezra Miller.

Foto: Instagram

Vezi și Pe Lenny Kravitz îl știi. Dar pe fiica lui? E o excentrică la cei 29 de ani ai săi | GALERIE FOTO

Citește și: