O vedetă avertizează asupra unui trend de frumusețe periculos, dar care atrage tot mai mulți adepți: ”Nu faceți asta!”

Botox contra transpiratiei

Fiica lui Lenny Kravitz, Zoe, cântăreață și actriță la cei 30 de ani ai săi, a transmis fanilor săi să nu apeleze niciodată la injecțiile cu botox la subraț, împotriva transpirației.

Întrebată într-un interviu recent ce trenduri de frumusețe o țochează, vedeta a replicat: 'Botoxul împotriva transpirației. Este cea mai prostească practică, e lucrul cel mai de speriat pe care l-am auzit. Nu faceți asta – ideea e tocmai să transpiri'.

Deși nu a nominalizat pe nimeni, o știe făcea acum câteva zile înconjurul presei mondene: Chrissy Teigen, model și soția cântărețului John Legend anunța că și-a făcut injecții cu botox la subraț, ca să nu mai transpire și să poată purta din nou bluze de mătase.

Chrissy, mamă a doi copii, anunța cu această ocazie și că frăcuse liposucție la subțioară în trecut, pentru arăta mai bine în rochii. Recunoștea că unora le-ar putea părea o ciudățenie să apeleze la așa ceva, mai cu seamă într-un asemenea loc, dar afirma că, în cazul ei, a funcționat și a ajutat-o să se simtă mai bine în pielea ei.

În plus, mai spunea că va relua cât de curând procedura.

Vezi și Ea este vedeta care și-a injectat botox la subțiori, ca să nu mai transpire

Citește și: