Fiica lui Jerry Seinfeld a terminat liceul. Iat-o gătită la patru ace, pentru balul de absolvire

fiica lui Jerry Seinfeld

Anii au trecut, iar cândva ”junele” Jerry Seifeld, devenit cunoscut în urma serialului cu același nume, a ajuns mândrul tată a trei copii. Fiica cea mare, Sasha, care în noiembrie va împlini 19 ani, tocmai a terminat liceul.

Iar părinții ei sunt cum nu se poate mai mândri de ea. Mama sa, Jessica, a postat pe Instagram mai multe fotografii cu fiica ei, care urma să plece, însoțită de un tânăr, Jack, prietenul ei, la balul de absolvire.

Cei doi au fost declarați ”Cuplul anului”, iar mama Sashei admite că nu s-a putut abține să nu dea vestea cea mare lumii întregi.

În afară de Sasha, Jessica și Jerry Seinfeld mai au doi băieți: Julian Kal, născut în martie 2003 , și Shepherd Kellen, venit pe lume în august 2005.

Jerry, cel mai bine plătit comediant din lume, și Jessica s-au cunoscut când ea abia se întorsese din luna de miere cu un alt bărbat. Ea a divorțat de Eric Nederlander, producător de teatru, și s-a căsătorit în 1999 cu Jerry. Ulterior a declarat că între ea și Eric Nederlander lucrurile nu mergeau, că participaseră inclusiv la sesiuni de terapie înainte de căsătorie.

Vezi și La 20 de ani de la ”Seinfeld”, Jerry Seinfeld e cel mai bine plătit comediant. Vezi cine mai intră în topul Forbes

Citește și: