Fiica lui Eminem a împlinit 23 de ani. Cum arată acum Hailie Scott. Fanii rapper-ului au rămas mască

Fiica lui Eminem a împlinit 23 de ani. Cum arată acum Hailie Scott. Fanii rapper-ului au rămas mască

Hailie Scott a împlinit 23 de ani, chiar de Crăciun, și și-a sărbătorit ziua de naștere în Australia, la un hotel de lux. Aceasta nu e mai e deloc puștoaica care apărea în videoclipurile tatălui ei, ci s-a transformat într-o femeie incredibil de frumoasă.

În urmă cu 15-20 de ani, era doar o fetiță care  apărea în videoclipurile tatălui ei, precum Mockbird și Hailies Song. Acum a devenit o tânără frumoasă, proaspăt absolventă a Universității de Stat din Michigan, cu diplomă în psihologie.

 

Spre deosebire de tatăl ei, Hailei preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Tânăra are rare apariții în public, însă recent a publicat pe Instagram imagini cu ea din vacanța de Crăciun și de Anul Nou, petrecută în Australia, unde și-a sărbătorit și ziua de naștere. Ea și-a uimit fanii cu niște poze realizate la piscină, în care apare în costum de baie. Tânăra are o siluetă de invidiat și corpul foarte bine lucrat, pesemne, ea petrece multe ore în sala de fitness.  „Nu cred că mă voi opri vreodată din a scrie despre acest loc', a scris Hailei despre resortul de lux, în care s-a aflat, situat lângă Sydney.

Deși nu este așa celebră ca tatăl ei, Hailei se bucură de mare succes pe rețelele de socializare. Tânăra de 23 de ani are peste 1 milion de followeri pe Instagram, care intra zilnic să-i admire fotografiile sexy.

Citește și: