Aceeași rochie, purtată de mamă și fiică la 21 de ani distanță. Fiica lui Courtney Cox a reciclat o ținută îmbrăcată de mama sa pe covorul roșu în anii 90 | FOTO

fiica lui Courteney Cox

În 1998, actrița Courteney Cox, cunoscută din serialul 'Friends', pășea la brațul iubitului ei de atunci, cel care abvea să-i devină soț, David Arquette, într-o rochie care îi îmbrăca senzațional formele. 21 de ani mai târziu, fiica sa a îmbrăcat aceeași rochie, arătând la fel de bine, în ciuda faptului că are doar 14 ani.

Mândră de Coco, Courteney a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa purtându-i rochia, dar și una în care ea însăși era astfel îmbrăcată, în urmă cu 21 de ani.

 

View this post on Instagram

 

Im not one to hold onto things but this was a damn good purchase! 21 years later…

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

'Nu sunt genul de om care să se cramponeze de lucruri, să țină prea mult la ele, dar asta chiar a fost o achiziție bună! 21 de ani mai târziu…', a scris ea pe Instagram, lângă cele două fotografii.

Vedeta în vârstă de 54 de ani a purtat rochia cu flori brodate la premiera filmului 'Snake Eyes', către finele anilor 90.

De atunci multe s-au schimbat. Cea care a dat viață personajului Monica din 'Friends' s-a căsătorit cu David Arquette în 1999, separându-se de acesta în 2010. În 2013, după 14 ani de mariaj, divorțul a fost finalizat.

În prezent, Courteney este logodită cu Johnny McDaid, unul dintre membrii trupei Snow Patrol. Au anunțat logodna în 2014, dar un an mai târziu s-au despărțit. În 2016, s-au împăcat și lucrurile par să meargă în prezent în direcția bună.

Cât despre tatăl lui Coco, David Arquette, acesta s-a recăsătorit cu Christina McLarty în 2015, cei doi având împreună și doi copii.

Vezi și Courteney Cox, din Friends, nu se mai mărită. A anulat nunta. Ce a făcut-o să se răzgândească

Citește și: