Anouchka a patricipat la Săptămâna Modei de la Paris, zilele trecute, unde a venit la brațul partenerului ei, Julien Dereims. Deși a purtat o rochie neagră, burtica de viitoare mămică era vizibilă, spre surpriza generală. În plus, radia de fericire.

Nu a făcut niciun anunț, dar a doua zi, de demineață, a dat vestea cea mare pe Instagram. A explicat că acest copil vine acum pentru că, până acum, nu s-a simțit pregătită.

 

View this post on Instagram

 

« I wasn’t ready then, I’m ready now I’m heading straight for you. You will only be, eternally, the one that I belong to. The sweetest devotion, hitting me like an explosion. All of my life, I’ve been frozen. The sweetest devotion I’ve known. » ??? #royalbaby #thisisit #love @juliendereims

A post shared by Anouchka Delon (@anouchkadelon) on


Totuși, Anouchka ar fi putut deveni mamă încă de la începutul acestui an. Ea a rămas însărcinată anul trecut, dar în august a pierdut sarcina, când aceasta avea 3 luni.

”Viața a decis, dar a fost nedrept”, declara ea atunci. ”Anul 2018 va lăsa o cicatrice pentru toată viața”, mai spunea atunci sora lui Alain-Fabien și a lui Anthony Delon.

Întreaga familie Delon a trecut prin momente grele recent, când actorul de 83 de ani a suferit un accident cardio-vascular și o hemoragie cerebrală. A fost operat la Paris, după care a plecat să se refacă într-o clinică privată din Elveția, acolo unde locuiește fiica sa.

Vezi și Prima fotografie cu Alain Delon, după accidentul vascular cerebral. Cum arată actorul și ce le transmite fanilor

Citește și: