Fiica cea mică a Andreei Bălan a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă. Artista a chemat ambulanța: „Am murit…”

Fiica cea mică a Andreei Bălan a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă. Artista a chemat ambulanța: „Am murit...”

Andreea Bălan a trecut prin clipe de coșmar Fetița ei, micuţa Clara, a înghiţit ceva și a leşinat instant, având nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă.

Invitată  în emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show', Andreea Bălan a povestit un episod dramatic care a făcut-o să trăiască momente de groază. Incidentul a avut loc atunci când artista se afla la repetiţii, moment în care a primit un telefon de la soţul ei, George Burcea, care a anunțat-o că a chemat ambulanța după ce Clara a înghițit ceva și a leșinat.

Artista a aruncat microfonul din mână, s-a urcat în masină şi a fugit acasă ajungând  în mai puţin de şapte minute. Mai mult de atât, artista a ajuns chiar înaintea ambulanței. Din fericire, Clara își revenise, iar după ce au ajuns medicii, au făcut un control amănunţit ca să afle cauza pentru care a avut loc incidentul.

„Am murit', a explicat artista, la „Xtra Night Show'. „Dragilor, ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea. Nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani, nici când am pierdut casa… N-am simțit niciodată.' a spus Andreea Bălan, în cadrul emisiunii XNS.

Citește și: