Ea este fiica unui renumit actor. A terminat liceul și va merge la facultate. Ce spune tatăl ei despre viitorii ei iubiți

fiica cea mare a lui Dwayne Johnson

Pe Dwayne Johnson, star al francizei 'Fast and Furious' sau vedetă a mai vechiului film 'Regele scorpion', îl știe toată lumea. Anul acesta a fost declarat de revista Forbes al doilea cel mai bine plătit actor din lume.

Fost luptător de wrestling și devenit actor, acesta are și o viață personală de invidiat. Are o fiică din prima căsătorie și încă două din relația actuală, cea cu Lauren Hashian.

Se simte binecuvântat să fie tată de fete, declară el.

Dacă cele mici, Jasmine și Tiana au numai 3 ani, respectiv un an și 3 luni, cea mare are deja 17 ani și tocmai a terminat liceul.

Într-un interviu recent, cel poreclit 'The Rock' s-a declarat nerăbdător pentru etapa vieții în care va intra fiica sa cea mare, Simone. După ce a absolvit liceul cu brio, aceasta urmează să meargă la facultate, drept pe care l-a 'câștigat' prin muncă multă, spune 'The Rock'.

'Într-un fel, eu și fiica mea am crescut împreună, pentru că am avut-o la 29 de ani. În acel moment al vieții mele încercam să-mi dau seama cine eram și în ce direcție trebuia să o apuc', a povestit el.

Actorul în vârstă de 47 de ani a mai spus că nu se teme că Simone va întâlni băieți 'nepotriviți' la facultate, pentru că știe că îi va compara tot timpul pe băieții întâlniți cu tatăl ei.

'Îmi place să cred – și asta fac fetele – că îi va compara pe bărbații pe care îi va întâlni în viață cu tatăl ei. Îmi place să cred că pe cine va aduce acasă va fi o persoană de calitate. Și dacă nu…', a mai spus el, dând de înțeles, mai în glumă, mai în serios, că se va păstra în formă  pentru un astfel de moment, dacă va fi cazul.

Actorul spune că a avea numai fete este 'cea mai mare binecuvântare pe care a avut-o vreodată'.

'E cel mai frumos, cel mai bun lucru… Am o casă plină de fete puternice, date naibii!', mai spune actorul, care a fost singur la părinți.

Vezi și E unul dintre cei mai duri actori și niciodată nu ți l-ai fi putut imagina în această postură! Moment special între un actor celebru și fetița sa | VIDEO

Citește și: