Fiica Andreei Esca a pozat lasciv în costum de baie. Cum a reacționat celebra ei mamă

fiica Andreei Esca, in costum de baie

Recent, Alexia Eram a postat în costum de baie, etalându-și dezinhibată corpul într-un costum de baie de un auriu metalic.

Mai multe fotografii au fost postate de ea pe contul de Instagram și apreciate de peste 33.000 de persoane, ceea ce arată cât de populară e tânăra. Cei mai mulți fani i-au apreciat postarea, întrebând-o dacă merge la sală și lăudându-i inclusiv buricul.

Au existat însă chiar bărbați care au criticat-o însă că a pozat atât de sumar îmbrăcată. Nu se știe dacă acestora Andreea Esca a vrut să le dea o lecție, dar jurnalista a luat atitudine, postând instantaneele cu fiica ei în costum de baie inclusiv pe contul ei de Instagram.

Mai mult, le-a însoțit de un comentariu: 'The Girl is Mine:) Cand ai 20 de ani…' (Fata este a mea, aluzie, probabil, și la o melodie celebră cu același titlu). Subtil, omul de televiziune a transmis tuturor că fata chiar este a ei, așa că toți ar trebui să se țină la distanță. A afișat, așa cum era și firesc, o atitudine protectoare, chiar dacă aparent doar în glumă.

Și postarea Andreei Esca a obținut aproape 20.000 de aprecieri.

Vezi și Cum arată și cine este mama Andreei Esca. La doar 9 ani, a trecut prin clipe foarte grele

Citește și: