La doar două săptămâni după ce s-au căsătorit cu mare fast, a venit rândul micuței Zeny să fie vedeta unei petreceri. Fetița a împlinit  pe 3 august vârsta de un an, iar Adelina a organizat o petrecere restrânsă, cu tematica Mickey şi Minnie, însă  de departe ce i-a impresionat pe toți a fost cadoul pe care ea și Virgil i l-au oferit fetiței lor.

Micuța Zenaida a împlinit un anSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Am celebrat-o pe micuţa noastră Zenaida-Maria. I-am rupt turta şi ne-am distrat într-un cadru restrâns cu oameni de suflet şi mai ales mulţi copilaşi veseli. Zeny s-a bucurat alături de prietenii ei şi Mickey şi Minnie, care n-au lipsit de la petrecere”, a declarat Adelina Pestrițu, pe Instagarm, unde a postat mai multe fotografii de la eveniment.

Zenaida a ales de pe  tavă câteva obiecte, așa cum se obișnuiește, și a pus mâna pe produse de machiaj, pix și bani.

„Am avea nevoie de un milion de cuvinte sa putem descrie dragostea pe care i-o purtam copilului nostru si cu siguranta n-ar fi de ajuns! In primul an din viata ei ne-a facut sa traim si sa simtim cat n-am putut s-o facem singuri in 33 de existenta”, a scris Adelina pe Instagram.

I-au făcut cadou o mașină decapotabilă

 

„Ziua de 3 august înseamnă enorm pentru noi. Este ziua în care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu cel mai frumos cadou, o fetiță. Și de atunci a trecut un an. Cu viteză luminii, practic. Ne uităm la poze și filmări și realizăm cât de repede a crescut. Primul an cu un bebeluș în viață noastră a fost unul extrem de intens trăit în fiecare minut. Chiar dacă nopțile au fost în mare parte albe, dorul apăsător în fiecare clipă pe care o petreceam departe de ea. Teamă la fiecare febră, durere de dințișori, colici și orice lacrimă pe care a vărsat-o. Dar am învățat că oricât de bogat, fericit, realizat, implinit ai fi, nu ești complet fără dragostea unui copil. Orice zi în prezența ei este diferită, unică și de neuitat. Zâmbetele ei ne ajută să uităm de toate supărările, grijile sau nemulțumirile pe care le avem.  A dat sens vieții noastre și ne-a unit pentru tot restul vieții așa cum nimeni și nimic nu o poate face”, – a mai scris Adelina Pestrițu.

 

 

Adelina și Virgil i-au făcut un cadou impresionant fiicei lor, pe care mulți părinți le-ar putea considera nepotrivit pentru un copil atât de mic. Zenaida a primit o mașină electrică, neagră, decapotabilă, în valoare de aproape 1500 de ron.

Adelina a postat și un filmuleț în care a surprins cum reacționează  Zenaida, atunci când vede mașina. Clipul a strâns peste 250.000 de vizualizări.   „La un an a primit primul ei bolid. La fel ca al parintilor”, a scris Adelina.

 

Citește și: