Cât de frumoasă e fiica lui Gwyneth Paltrow! Are 14 ani și seamănă perfect cu mama ei!

fiica actritei Gwyneth Paltrow

Greu de crezut, dar copiii actriței Gwyneth Paltrow au deja 14 și, respectiv, 12 ani. Greu de crezut pentru că blondina din 'Shakespeare in love', acum în vârstă de 45 de ani, nu pare să fi îmbătrânit nici măcar cu o secundă.

Vedeta a împărtășit fanilor o fotografie cu copiii ei, ceva ce face foarte rar, ea dorind să îi protejeze cât mai mult de tabloide, să-i ajute să aibă viață cât mai normală. I-a pozat de departe, în curtea casei și nu s-a putut abține să nu posteze instantaneul pe Instagram.

Noooooo summer dont go

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Și pe bună dreptate, fanii observă că Apple îi seamănă leit. 'Apple e geamăna ta!', îi scrie cineva pe rețeaua de socializare. 'Nu-mi vine să cred că are deja 14 ani!', îi scrie altcineva, referindu-se tot la Apple, fata actriței și a solistului Coldplay, Chris Martin. Cei doi nu mai formează un cuplu din 2016, fiecare găsindu-și fericirea în brațele altcuiva.

Tot pe Instagram, vedeta, care a fost la un pas de a avea trei copii, ea pierzând ultima sarcină (moment în care aproape a murit), a postat și o fotografie cu ea, în care pare cu 20 de ani mai tânără. E îmbrăcată într-un echipament sportiv care pare o a doua piele.

Sunbeam and #gsport

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

'Minunată', 'Un înger', 'Cea mai frumoasă femeie care a călcat vreodată pe Pământ', îi scriu fanii, pe bună dreptate.

Foto: Instagram

Vezi și Gwyneth Paltrow nici nu-și mai amintește să-l fi iubit pe fostul soț. Ce spune despre relația cu Ben Affleck

Citește și: