Fiica actriței Catherine Zeta-Jones este superbă. A împlinit 14 ani și seamănă perfect cu mama ei. Atrage toate privirile când apare în public

Fiica actriței Catherine Zeta-Jones este superbă. A împlinit 14 ani și seamănă perfect cu mama ei. Atrage toate privirile când apare în public

Actrița Catherine Zeta-Jones (47 de ani) are de ce să fie mândră. Are cu Michael Douglas doi copii superbi, însă fata îi seamănă perfect.   Carys Zeta Douglas, în vârstă de 14 ani, a moștenit trăsăturile frumoase ale mamei ei.

 

Catherine și Michael Douglas sunt căsătoriți de 17 ani, formând unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, și au împreună doi copii: un băiat de 17 ani, Dylan, și o fată superbă,  Carys Zeta Douglas, în vârstă de 14 ani. De fiecare dată, când își însoțesc părinții la evenimente Carys este cea care atrage toate privirile. Și asta, pentru că adolescenta seamănă perfect cu mama ei, moștenindu-i trăsăturile, zâmbetul, dar și gesturile.

Citește și: Poezia emoționantă compusă de Patricia Țeicu înainte să moară. Ți se rupe sufletul

Carys Zeta Douglas este pasionată de modă

Mai mult, puștoaica calcă se pare pe urmele mamei ei, fiind pasionată de modă, dar și de sport.

Catherine Zeta-Jones, câștigătoarea premiului Oscar,   a fost considerată ani la rând una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă ultimele imagini cu aceasta de la fimările peliculei  „Cocaine Godmother” din Canada i-a șocat pe fanii actriței. Soția lui Michael Douglas a devenit de nerecunoscut. Catherine a fost surprinsă în timp ce stă pe o bancă  într-un parc,  îmbrăcată în negru și aceasta pare că a îmbătrânit subit, ridurile fiind vizbile pe fața ei. Avea părul roșcat-mov prins într-o coadă și o siluetă foarte firavă,  look-ul ei fiind total schimbat față de cel cu care și-a obișnuit fanii. Actrița s-a enervat când a văzut că este fotografiată de paparazzi și a oprit filmările și s-a ascuns într-o dubiță de pe platoul de filmare.

Citește și:

Loading...