Jojo dezvăluie cum îi chinuiește fiica ei pe ea și pe Paul Ipate: ”Eu mai arăt cum mai arăt. Paul e un spectacol total!”

fetita lui Jojo

Actrița cunoscută cu numele de 'scenă' Jojo, pe numele din buletin Cătălina Grama, este mamă a doi copii, Achim și Zori.

Recent, aceasta a descoperit în arhiva proprie o fotografie de pe vremea când mezina sa era doar un bebeluș și a ținut să o arate fanilor. Se pare că de mică aceasta iubea tutu-urile, ceea ce nu s-a schimbat deloc, a dezvăluit vedeta.

Pornind de la tutu, aceasta a spus fanilor de pe Instagram și cum îi chinuiește Zori pe ea și pe Paul Ipate.

' Doamneee… Am descoperit fotografia asta in telefon si nu imi vine sa cred cat de mica era Zori!🙈Tineam in brate un ghem de iubire cu tutu roz. 💓Intre timp vorbareata mea de trei ani face balet si e absolut indragostita de tutu-uri! Le poarta in fiecare zi si ne pune si pe mine si pe @paulipate sa facem balet impreuna cu ea!☺️Eu mai arat cum arat pe varfuri… Paul e un spectacol total!', a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

Zilele trecute, vedeta posta pe Instagram o fotografie cu ea și Paul la plajă, în Thailanda. Nu e de anul acesta, a recunoscut ea, ci din vremuri mai fericite. 'Zilele astea ne-am facut de cap. Zori e in vacanta la bunici si Achim e la ski.🙈Asta inseamna ca noi am putut face in sfarsit abuz de Netflix si de momente faine in doi! Asta inseamna si ca ne-am culcat extrem de tarziu si ca am fost cam ametiti la repetitii, insa eu cred ca a meritat. Mai trebuie din cand in cand si putina nebunie pentru parinti, nu?

In poza suntem pe o plaja din Thailanda, intr-o vacanta din ianuarie anul trecut. Acum ne simtim fix la fel, minus plaja, Thailanda, caldura, apa si toate celelalte!', a scris Jojo cu umor online.

Vezi și Jojo arată excelent în costum de baie, chiar dacă a născut de două ori! Își face vacanța în România și se simte renăscută!

Citește și: