Cum s-a pozat Elena Gheorghe, la trei ani de când a adus-o pe lume pe Amelie Nicole: ”Am vazut o stea cazatoare și…”

fetita Elenei Gheorghe a implinit 3 ani ieri

În urmă cu trei ani, cântăreața Elena Gheorghe aducea pe lume o minunăție de fetiță. Ieri, de ziua lui Amelie Nicole, vedeta a făcut fanilor săi un cadou, arătându-le o fotografie mai veche, în care apare în cadă, împreună cu fiica sa.

În apa plină de spumă se află și mai multe flori roz.

„Cu 2 zile înainte să rămân însărcinată am văzut o stea căzătoare, a fost pentru prima oară când am văzut așa ceva și mi-am pus dorința: Dă-mi Doamne o minune de fată!

Așa s-a întâmplat în 9 luni, adică pe 15 iulie 2017 a venit pe această lume, cu multe daruri minunate, iubirea noastră Amelie Nicole.

Astăzi, de ziua ei, îi dorim sănătate și înțelepciune! Dorințele spuse din suflet sunt auzite și se împlinesc! La mulți ani, steluța noastră!', a scris artista pe Instagram.

Alături, vedeta a mai postat câteva instantanee cu Amelie, dar și cu fratele său, o trecere în revistă a ultimilor ani, foarte apreciată de fani.

Fosta componentă a trupei Mandinga e căsătorită, din 2011, cu trombonistul Cornel Ene. În decembrie 2011, artista a născut primul copil al familiei lor, un băiat pe nume Nicholas Răzvan. În 2017 a venit pe lume și Amelie, completând o familie deja frumoasă.

Vezi și Elena Gheorghe și-a zăpăcit fanii cu pozele sale în costum de baie! Arată ireproșabil!

Citește și:

Dan Negru, mesaj dur la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Noi toţi ăştia de prin televiziuni suntem criminalii Mădălinei'

Dieta cu care Jessica Simpson a slăbit peste 45 de kilograme: „Fiecare masă conține…'