Pe 9 august 2016 viața Amaliei Enache avea să se schimbe radical. Ea o aducea pe lume la un spital din București pe fetița ei, Alma, care a avut la naştere 3,3 kg şi 54 de centimetri lungime. MIcuța a adus cu ea foarte multă bucurie și fericire, după cum se vede și pe chipul știristei Pro TV. Spre deosebire de alte mămici, Amalia a vrut să trăiască clipe unice alături de micuța ei și să-I strângă cât mai multe amintiri posibile. Aștfel, desi în curând abia va împlini  trei ani, fetița a vizitat mai multe orașe și țări decât un om în toată viață.

 

Fetița Amaliei Enache va împlini în curând trei ani, dar e cel mai plimbat copil din lume. Ce spune vedeta despre micuța AlmaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

De când a adus-o pe lume, știrista de la Pro TV a plimbat-o pe Alma peste tot. Imediat după naștere, Amalia a fugit în Argentina, unde locuiește bunul ei prieten, make-up artistul Claudiu Anghel, care se pare că ar fi și tatăl fetiței. Ele au stat acolo mai bine de o lună, iar după ce s-au întors au mers de câte ori au avut ocazia în diverse  locuri prin țară și nu numai. De atunci, ele au văzut Spania,  Brazilia,  Italia, iar cea mai recentă vacanță a fost în Portugalia. Amalia și Alma au fost pe insula Madeira, în luna februarie,  de unde frumoasa vedetă a postat imagini foarte frumoase, în timp ce în luna decembrie s-au relaxat  în Barcelona.

Alma seamănă perfect cu vedeta

Știrista Pro TV a recunoscut că Alma seamănă perfect cu ea, dar a moștenit calități și de la tatăl ei.  „E un copil temerar, are încredere în ea, este prietenoasă, veselă și foarte, foarte isteață. Deja vorbește foarte bine și mi se pare fabuloasă această etapă în care îmi poate spune ce vrea și ce simte. (…) Cred că a luat de la mine dezinvoltura și de la tatăl ei, umorul. E un copil care deja știe să facă glume sau să participe la ele. Se pare că e evident pentru aproape toată lumea că îmi seamănă izbitor fizic. E bucățică ruptă, o dovedesc și fotografiile mele de când eram mică’ , a mărturisit Amalia pentru www.protv.ro.

Întrebată dacă după Alma, urmează și al doilea copil, Amalia nu a fost prea hotărâtă, iar răspunsul ei a lăsat de înțeles că nu ar exclude total ideea de a deveni din nou mamă.

Vedeta Pro TV mărturisește că nu credea că poate să iubească vreodată pe cineva atât de mult. „Și e chiar prima dată când eu pun în mod real pe cineva înaintea oricăror nevoi ale mele, mi-am dat seama că nu știam până acum că pot să iubesc atât de deplin pe cineva. Uite, încă înainte să se nască, mă gândeam că la o eventuală naștere cu probleme eu aș cere ca viața ei să fie prioritară. Din fericire, nu a fost nevoie, dar am simțit ce nu mai simțisem niciodată’ , a declarat Amalia.

Citește și: