Fetița Amaliei Enache este cel mai plimbat copil din lume. Imagini superbe din cea mai recentă vacanța a lor

Fetița Amaliei Enache este cel mai plimbat copil din lume. Imagini superbe din cea mai recentă vacanța a lor

Alma, fetița Ameliei Enache, este cel mai plimbat copil din lume. Deși abia a împlinit un an, micuța a fost plimbată deja prin țară, prin Argentina, Spania,  și acum e în Italia.

 

Prezentatoarea TV a născut, anul trecut, pe 9 august 2016,  la un spital privat din Bucureşti, iar micuţa Alma a avut la naştere 3,3 kg şi 54 de centimetri lungime. De când micuța a venit pe lume, viața Amaliei sa schimbat total, știrista Pro TV fiind toată numai un zâmbet.

După ce ani de zile a prezentat știrile de la Pro Tv, acum Amalia și-a dedicat toată atenția fetiței ei pe care și-a dorit-o de foarte multă vreme. De când a adus-o pe lume, știrista de la Pro TV a plimbat-o pe Alma peste tot. Imediat după naștere, Amalia a fugit în Argentina, unde locuiește bunul ei prieten, make-up artistul Claudiu Anghel, care se pare că ar fi și tatăl fetiței. Ele au stat acolo mai bine de o lună, iar după ce s-au întors au mers de câte ori au avut ocazia în diverse de locuri prin țară. În luna iulie, Amalia și Alma au plecat în vacanță în Barcelona, cu Claudiu, care a venit special să petreacă timp cu ele, iar apoi au făcut câteva opriri și prin țară. Vedeta nu s-a oprit însă aici. Acum aceasta și fiica ei se relaxează, în Florența, în Italia, de unde Amalia postează niște imagini superbe.

Cine este tatăl Almei?

După ce a devenit mamă, toată lumea s-a întrebat cine este tatăl fetiței. Deși Amalia a păstrat misterul asupra acestui detaliu, se pare că presupusul tătic al Almei ar fi make-up artistul Claudiu Anghel, un foarte bun prieten al știristei și un fost coleg. Astfel, se explică faptul că Amalia a fugit în Argentina, unde s-a mutat Claudiu, la scurt timp după ce a devenit mamă, de unde tânărul a postat imagini cu micuța Alma cu textul „Alma mea'. Mai mult, el are tatuat pe mână numele Amaliei.

Chiar dacă între cei doi nu a existat vreodată o relaţie amoroasă, Claudiu a locuit o perioadă bună alături de Amalia Enache și pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie. Deși a fost întrebată în nenumărate rânduri dacă el este cel cu care ar fi rămas însărcinată în urma unui proces de fertilizare in vitro, ştirista nu a confirmat, dar nici nu a negat.

Citește și:

Fiica actriței Catherine Zeta-Jones este superbă. A împlinit 14 ani și seamănă perfect cu mama ei. Atrage toate privirile când apare în public