Fetele lui Brooke Shields au ajuns la fel de înalte ca ea. Și îi seamănă din ce în ce mai bine

fetele lui Brooke Shields

Deși în imaginea tuturor Brooke Shields va rămâne mereu copila extrem de seducătoare din 'Laguna albastră', actrița are totuși 53 de ani. Și este mama a două fetițe superbe, care par să crească de pe o zi pe alta.

Fiica cea mare a actriței și a lui Chris Henchy, Rowan, are 15 ani, iar sora ei, Grier, are 12. Amândouă sunt niște domnișoare extrem de zâmbitoare și încrezătoare în propria persoană, după cum chiar Brooke a recunoscut.

Într-un interviu recent, actrița a admis că fetele ei sunt mult mai încrezătoare în propria persoană decât era ea, la vârsta lor. Brooke a spus în nenumărate rânduri că, în adolescență, imaginea de sine era complet deformată, ea văzându-și numai defectele. Mai cu seamă se vedea grasă, comună, deloc interesantă. Nici mama ei nu a ajutat-o deloc în acest sens, sădind în ea și mai multă neîncredere.

Cu toate acestea, a pus-o la muncă de mică, lansând-o în reclame.

'Sunt invidioasă pe ele!'

Revenind la fiicele ei, Brooke declară: 'Sunt mult mai mature decât am fost eu. Sunt mult mai încrezătoare în propria persoană, mai conștiente și încrezătoare în fizicul lor. Au aceeași încăpățânare și forță pe care am o am eu, dar îndreptată în direcția bună. Sunt invidioasă pe ele! Dar, bineînțeles, eu am creat-o'.

Atât Rowan, cât și Grier își doresc o carieră în modelling. Mama lor le sprijină, dar insistă ca educația să fie pe primul loc. 'E o industrie dură, care te poate dărâma psihic. Apoi, ei (angajatorii – n. red.) te vor când te vor ei și tu trebuie să fii acolo pentrua audiții și reclame sau ședințe foto, dar fetele mele nu lipsesc de la școală', a declarat actrița, menționând că, personal, s-ar fi pierdut demult dacă nu ar fi avut și educație în spate. 'Intelectul meu a fost cel care m-a salvat din această nebunie și mi-a dat perspectivă, viitor'.

Foto: NorthFoto

Vezi și Brooke Shields, actrița din „Laguna albastră', a pozat în costum de baie  la 53 de ani! Arată fabulos

Citește și: