Noi strategii și răsturnări de situație din ferma cipriotă, dar și surprizele de care vor avea parte Roxana Nemeș, Paul Ipate, Sorana Darclee, Octavian Strunilă, Lili Sandu, Maria Constantin, Vasile Calofir, Elena Lasconi și Denis Ștefan se vor afla marți, miercuri și duminică, de la 20:30, la Pro Tv.
Marți seară, se va afla cine este fermierul săptămânii, numit de Marcel Toader la părăsirea fermei și pe cine va alege acesta să fie servitori în această săptămână. Miercuri vor fi aleși cei doi dueliști, iar duminică, în ediția specială de Paște, va fi un duel pe cinste, între două personaje cheie din Ferma vedetelor, dar și cum vor sărbători fermierii Paștele în ferma cipriotă.

Deși Paștele se apropie, tensiunile și conflictele nu vor lipsi din fermă. Inferioritatea numerică a băieților va genera noi conflicte și strategii surprinzătoare în Cipru. O serie de alegeri neașteptate ale noului fermier șef vor destabiliza cursa pentru titlul de Fermierul anului.
În ediția specială de Paște, cei 9 fermieri vor primi oaspeți de seamă, dar și câteva daruri care le vor alina dorul de țară și de cei dragi.

Credit foto: Pro Tv

Cele 3 ediții din această săptămână vor arăta noi tensiuni între concurenți, dar și strategii cauzate de alegerile mai mult sau mai puțin inspirate ale unora dintre concurenți.

Credit foto: Pro Tv