Fericire mare pentru Cabral și Dan Bittman. Copiii lor au fost admiși la licee de prestigiu

Fericire mare pentru Cabral și Dan Bittman. Copiii lor au fost admiși la licee de prestigiu

Anul acesta a fost unul plin de emoții pentru Inoke, fiica lui Cabral, și pentru fiul lui Dan Bittman,  Patrick Noah. Cei doi adolescenți s-au pregătit din greu pentru examenul de capacitate și astăzi au fost afișate rezultatele repartizării computerizate, aflând la ce licee au intrat.

 

Inoke și Noah au obținut note mari la examenul de capacitate, ceea ce le-a adus admiterea la niște licee de prestigiu. Frumoasă fiică a lui Cabral a intrat la liceul „Jean Monnet', în timp ce Patrick a fost admis la Colegiul Național Iulia Hașdeu. Vestea a dus multă bucurie pentru cele două familii.

Inoke a obținut la examenul capacitate 8,70, nota fiindu-i ridicată de media de absolvire mare,  9,53, reușind astfel să intre la liceu, profilul Filologie,  cu media 8.86. Inoke este fiica lui Cabral , pe care o are cu fosta lui soție,  Luana. Deși au divorțat, ei au rămas foarte buni prieteni, reușind să-și crească și să-și educe copilul împreună frumos. Luana Ibacka  și Cabral au avut o relație frumoasă de 5 ani, în care au devenit părinți. Ei au fost căsătoriți doar doi ani, iar apoi au divorțat.

Patrick, fiul mijlociu al lui Bittman,  a obținut la examenul capacitate 9,43, însă media de absolvire a fost mai mică de 9,33, fiind admis la colegiul Iulia Hașdeu, profuilul Filologie  cu 9.40. Emoțiile au fost și mai mari pentru celebrul artist, pentru că fiul lui cel mare , Alex , a susținutși el examenul de bacalaureat, urmând acum să se înscrie la facultate.

Citește și: