Fericire mare în familia Elenei Gheorghe. Familia ei s-a mărit din nou. A născut o fetiță de nota 10

Fericire mare în familia Elenei Gheorghe. Familia ei s-a mărit din nou. A născut o fetiță de nota 10

Fericire mare în familia Elenei Gheorghe. Sora ei, Ana Pîrvulescu, a devenit mămică a doua oară, aducând pe lume o fetiță, pe nume Ania.

Ana Pîrvulescu a născut, în urmă cu puțin timp, o frumusețe de fetiță, care a primit la naștere nota 10 din partea medicilor. Fetița a avut la naștere, 2,550 de kilograme și 47 de centimetri.

Ania a venit pe lume mai devreme cu două săptămâni decât se așteptau medicii, dar atât mămica, cât și fetița se simt foarte bine. „Sunt fericită, emoționată, am fost acolo, în sala de operații, atunci cand a venit cea mica, am văzut tot, am auzit primul sunet al copilului. Îi multumesc lui Dumnezeu că fetița este sănătoasă. Ana se simte bine. Am fost binecuvântati cu acestă printesa”, a declarat Mărioara Man, mama Elenei și a Anei, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Micuța se va numi Ania Pârvulescu

„Azi e ziua cea mare… doua cuvinte mi-au mai rămas, lăsând orice încercare de a ma încuraja cu glume, glumițe și zâmbete la comandă … „Doamne Ajută”! A doua oară e cu și mai multă emoție..”, a scris Ana pe facebook înainte să intre în sala de operații.

Ana a fost însoțită la spital și de sora ei, Elena, mărturisind că artista a răsfățat-o până în ultimul moment.  A sosit ziua cea mare…. vine prințesa,  Ania Pîrvulescu. Tremurăm amândouă de emoție de parcă n-am fi trecut prin experiența asta niciodată, dar de fiecare dată e atât de diferit și de intens…Multumim din suflet pentru gandurile voastre curate!Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți! Naștere ușoara, iubita mea surioară!”, a scris și Elena.

Citește și: