Femeile din întreaga lume au votat cei mai frumoși bărbați de pe mapamond. Nu sunt foarte cunoscuți, dar vor fi!

cei mai frumosi barbati

Gusturile nu se discută, dar când 3 milioane de femei se pun de acord și decid care sunt cei mai frumoși bărbați din lume, nu poți să nu tragi cu ochiul, să vezi dacă ești de acord sau nu.

Și cum e vorba de 20 de bărbați, e pentru fiecare câte ceva.

Trevante Rhodes este actor în prezent, dar în trecut a fost atlet profesionist și chiar a câștigat câteva medalii în cadrul unor competiții. A devenit cunoscut după ce a jucat în ”Moonlight”.

Toni Mahfud este un model în vârstă de 24 de ani. Italian cu origini siriene, adoră artele de toate felurile. De altfel, a studiate Artele la Hamburg și, la rândul său desenează. Pe YouTube pot fi găsite multe dintre desenele sale, în toate etapele de creație.

????

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

Barış Arduç este tot actor. Inițial, și-a dorit să fie atlet, a și avut o bursă la universitate în acest sens. După un an și-a dat seama că era mai atras de actorie, așa că a renunțat la sport. În prezent e foarte cunoscut în Turcia, unde joacă în mai multe seriale.

Mahalo Hawaii. Had an awesome weekend. Till next time. #spnhawaii2017 #spnfamily

A post shared by Jensen Ackles (@jensenackles) on

Jensen Ackles este tot actor, el câștigând în notorietate după ce a jucat în ”Supernatural” și ”Smalville”. În 2009 s-a căsătorit cu actrița Danneel Harris și împreună au trei copii.

Mariano Di Vaio este în prezent blogger, dar în tinerețe era model. ca model, și-a dat seama că lumea mdei masculine nu este încă explorată suficient, așa că a creat un site pentru bărbații interesați de modă. Succesul a venit repede, blogul său fiind urmărit de circa 6 milioane de persoane.

Swedsian New merch, link in bio

A post shared by PewDiePie (@pewdiepie) on

Și Felix Kjellberg e tot blogger, fiind mai cunoscut cu porecla PewDiePie. Are și un canal de YouTube cu peste 65 de milioane de fani și peste 18 miliarde de vizualizări. Totul a început când Felix s-a lăsat de facultate și a început să se filmeze în timp ce juca jocuri video.

Stanley Weber este un actor faimos în Franța , fiul regizorului Jacques Weber. A știut încă din copilărie că vrea să joace în filme și face asta destul de bine, el remarcându-se mai ales în rolul lui Juan Borgia, din serialul ”Borgia”.

Empezamos desde abajo y estamo aquí !!! Gracias a todo mi equipo de #killingsarai por hacer este sueño realidad. Gracias a mi gente de camera ?, lighting, grip, mi gente de edición, mi gente de sonido, mi gente de arte, de hair and makeup , mi gente de vestuario, special effects, stunts, our production unit, transportación y locación, mi gente de comida ? en general a todos gracias por ese trabajo duro que ponen día a día sin quejarse un segundo. Gracias a cada uno de ustedes que vienen con esa energía a trabajar. Son un ejemplo de superación y de que todo en la vida se logra con buena energía. Yo se lo difícil que es salir de casa antes que sus familiares, hijos o espos@s despierten y luego lleguen a casa cuando están dormidos. Solo quiero agradecerles de corazón por su entrega y dedicación para hacer un gran proyecto. Siempre que nos llegue un poco el cansancio no olviden de donde venimos y donde estamos ??? Los quiero y seguimos pa’lante. @jeffxgoldberg @matimoltrasio @cchelin @aliciasanz_ @javierfilms @carlos_manuel_p @killingsaraimovie #inthecompanyofkillers @jalsensantanatv @indiocine @annytorresmakeup @pmustonen

A post shared by William Levy (@willevy) on

William Levy, actor, s-a născut într-un sat de pescari de lângă Havana. A fost crescut, împreună cu cei doi frați mai mici, doar de mama sa. La 14 ani a emigrat în SUA, pentru a studia afacerile și a-și ajuta familia. A realizat în scurt timp că acest domeniu era plictisitor,  așa că a renunțat și s-a apucat de actorie.

Așa după cum se poate vedea, mulți dintre ei sunt actori, dar nu de prim rang, modele și bloggeri. Niciunul nu e însă vedetă, așa că topul e unul plin de surprize.

Cum însă unii dintre bărbații care intră în clasament sunt destul de tineri, au tot timpul să se remarce.

Vezi și Cei mai tineri miliardari din lume și cum și-au făcut averile | GALERIE FOTO

Citește și:

 

Loading...