Ultimă oră! Femeie în stare critică, după ce a fost accidentată de convoiul prințului William. Reacția acestuia și a lui Kate

femeie accidentata de convoiul printului William

O femeie trecută de 80 de ani a ajuns la spital, în stare critică, după ce a fost lovită de o motocicletă din convoiul ducilor de Cambridge.

 Prințul William și Kate mergeau la un eveniment, fiind însoțiți de un convoi de mașini și motociclete. La un moment dat, o motocicletă a lovit-o pe Irene Mayor, de 83 de ani, accidentul având loc în sud-vestul Londrei.

Femeia a fost dusă la spital în stare critică.

Într-un comunicat transmis de Palatul Kensington, se arată că 'ducele și ducesa de Cambridge sunt foarte îngrijorați și întristați din cauza accidentului'.

În comunicat se mai arată că prințul William și Kate au transmis urări de însănătoșire femeii și vor ține legătura cu aceasta și cu familia ei. De asemeni, cei doi i-au trimis la spital și flori și s-au interesat dacă ar putea să o viziteze.

Poliția investighează circumstanțele în care a avut loc accidentul. Cât dspre femeie, aceasta este internată într-un spital din Londra, în stare critică, dar stabilă.

Vezi și Prinţul Philip, implicat într-un accident rutier! S-a răsturnat cu mașina. Anunțul făcut de palatul Buckingham. Primele imagini de la accident

Citește și: