„N-am avut deloc o sarcină grea, mai mult eu am fost dramatică. Eu nu știu cum de mă mai suportă familia de la studio, Hahaha Production. (…) Și iubitul meu a vrut să plece de acasă de 4-5 ori minim, dar el e drăguț și mă suportă, probabil asta înseamnă să iubești pe cineva cu adevărat. Am avut perioadele alea comune cu grețuri, cu amețeli, cu dereglări hormonale, de nu supoți pe nimeni, dar apoi vrei atenție, dar acum sunt bine”, a spus Feli.

„Eu nu vreau să țin treaba asta secret, e tatăl copilului meu, el nu vrea să fie în atenție. Noi când ne-am cunoscut nu știa cine sunt, ne-am cunoscut la o nuntă unde eu mergeam să cânt, iar el era invitat. El nu înțelege lumea asta. Nu vreau să îl forțez, abia eu apar. Poate că pentru mine nu înseamnă că succesul să te promovezi peste tot. Afirmarea aceasta sufocantă vine din nevoia de a fi văzut, eu nu sunt așa, sunt cum simt să fiu, nu am o copertă”, a povestit Feli în emisiunea „Răi Da Buni”.

Citește și: Detaliul pe care nu l-a observat nimeni la degetele lui Kate Middleton. Imaginile care au isterizat internetul

Iubitul ei nu a fost încântat de numele ales de artistă pentru fiica ei

Feli, însărcinată în șapte luni,  a mai povestit că iubitul ei nu a fost încântat de numele pe care l-a ales artista pentru fiica lor, Luna, spunând că e mai degrabă un nume de câine, fapt pentru care au decis împreună să-i spună și Nora.

Îndrăgita artistă a mărturisit că  s-a îngrășat nouă  kilograme, în timpul sarcinii.

„M-am îngrășat 9 kilograme, faza ciudată este că nu conștientizez că sunt gravidă pentru că am mult de lucru, zic că sunt balonată, dar îmi aduc aminte că sunt în șapte luni. Acum sunt bine, constientizez, o simt pe bebelina că e foarte activă. N-am început să pregătim camera bebelusului așa ca lumea.  Intru in magazine de bebe și ies plângând și cu mâna goală că nu știu ce să aleg. Planul era să adopt la anul, știam eu că voi lua o fetiță la două săptămâni, așa am visat, știu că sună ciudat. El nu a rezonat cu numele de Luna si mi-a zis ca Luna e nume de caine. Am zis că nu pot să fiu egoistă și am ales încă un nume.”, a povestit artista.

Citește și: