Gabriel Hawkins s-a născut ca să conducă. Este fiul unei dinastii de navigatori bogați și este destinat să fie comandant sau chiar amiral în Marina Regală a Marii Britanii. O greșeală copilărească în compromite. Familia sa îl va dezmoșteni. Nu-i mai rămâne decât propria navă, cu care va începe să-și câștige traiul la limita legalității, navigând pe cele mai periculoase mări. Norocul pare să-i surâdă atunci când are șansa să salveze frumoasa fiică a unui nobil din Londra, , răpită de barbari. Lady Aurora Lawrence a fost poreclită ”Fecioara din harem”.

Citește și: Luna octombrie, mai colorată cu povești romantice noi!

”Fecioara din harem” se întoarce acasă

Lady Aurora Lawrence reușise să evite capcana căsătoriei de conveniență, dar, la momentul întâlnirii cu Gabriel, risca să rămână sclavă pe viață într-un harem. Singura ei șansă de salvare este acest căpitan de vas. El va face totul pentru a o salva. Împreună, cei doi se vor angaja într-o misiune periculoasă prin ape tulburi. Se vor confrunta și cu un alt fel de pericol nebănuit: o atracție care arde ca focul. Dar chiar dacă vor reuși să înfrunte primejdiile mării, va putera dragostea lor să supraviețuiască în convenționala Anglie? Aici, distanța dintre un căpitan aflat în dizgrație și o fiică de nobil este mai mare decât oceanul.

Vei afla răspunsul citind Fecioara din harem de Mary Jo Putney. Cartea apare vineri, 26 octombrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Va fi disponibilă la toate punctele de difuzarea presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și: