Fata lui Teo Trandafir s-a transformat într-o adevărată domnișoară! Iată fotografia Maiei care a făcut-o atât de mândră pe mama ei!

Teo Trandafir

Cu toate că este extrem de discretă când este vorba de viața sa personală, Teo Trandafir nu s-a putut abține și a postat pe contul său de Facebook o poză cu fiica sa Maia, care arată acum ca o adevărată domnișoară.

În fotografie, Maia, care a împlinit luna trecută 13 ani, poartă o rochie neagră, fără bretele, scurtă și mulată și pantofi cu toc.

„Doamne, mare e puterea ta. E fiică-mea. Alaltăieri am dus-o la grădiniță, parcă. N-a fost alaltăieri…', a scris în postare prezentatoarea de televiziune despre fiica sa înfiată.

 

 

Fotografia care în scurt timp a devenit virală, a atras mii de comentarii din partea fanilor

„E frumoasă, dar rochița e prea îndrăzneață pentru vârsta ei…”, a comentat o admiratoare, în timp ce o alta s-a arătat cu adevărat entuziasmată: „E aproape o domnișoară, la fel ca nepota mea ? acum încep căutările, pentru a afla cine sunt, cine vor să fie… și nu-i vorba doar de o viitoare meserie . Teo, felicitări pentru educația înțeleaptă dată fiicei tale ? din fericire pentru voi, Maia  este o frumoasă domnișoară, în devenire! Bucurați-vă una de alta, ca niște bune prietene ce sunteți”.

 

Citește și: Teo Trandafir: 'Vorbesc cu Dumnezeu aproape în fiecare zi'