Fata cea mare a Monicăi Bellucci e răpitoare, la nici 16 ani! Când frumusețea se moștenește

Monica Bellucci, la aproape 56 de ani

Monica Anna Maria Bellucci, cunoscută după numele de scenă Monica Bellucci, este o femeie care a ieșit rapid în evidență în primul rând datorită frumuseții. Actriță cu roluri importante de-a lungul carierei, italianca a ajuns la aproape 56 de ani (vârstă pe care o va împlini pe 30 septembrie).

Puțini știu însă că italianca e mama a doua fete, care îi calcă pe urme când vine vorba de frumusețe. Nici nu avea cum să fie altfel, din moment ce tatăl lor este Vincent Cassel, de care s-a despărțit în 2013, un actor considerat extrem de atrăgător. Acesta a fost al doilea soț al actriței, primul fiind Claudio Carlo Basso, cu care a fost căsătorită timp de 4 ani (1990-1994).

 Revenind la fetele actriței, acestea sunt Deva Cassel, care va face 16 ani pe 12 septembrie, și Leonie Cassel, care a împlinit 10 ani de câteva săptămâni.

Deva e foarte active pe rețelele de socializare și e deja model de success. În urmă cu un an, Deva și-a făcut debutul de fotomodel la „Fashion Week” de la Milano.

La prima apariție pe podium a fost însoțită de mama sa, Monica Bellucci.

Vezi și E considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nu are noroc în dragoste. A fost părăsită de iubitul tinerel după doi ani de relație

Citește și: