Fantomele trecutului de Sandra Brown, dragoste și pericol

Fantomele trecutului de Sandra Brown, dragoste și pericol

Fantomele trecutului este o poveste de dragoste în care se amestecă intriga polițistă. Kerra Bailey este o jurnalistă tv în plină ascensiune și este pe urmele unei povești care îi va garanta o carieră de succes.

Kerra urmează să facă un interviu cu legendarul maior Trapper. Acesta a devenit un erou după ce a fost fotografiat pe când salva câțiva supraviețuitori dintre ruinele unui hotel, unde avusese loc un atac cu bombă. Cu timpul, el a fost transformat într-un adevărat erou național. I se cerea în mod constant să țină discursuri și să dea interviuri. Deodată, el a ieșit din spațiul public și a refuzat orice contact cu angajații industriei media. Cu toate acestea, Kerra este gata să-și pună toate armele în joc pentru a-l convinge pe maior să-i dea un interviu.

Citește și: Amintirea unui sărut, o poveste de dragoste interzisă, marca Sandra Brown

Secrete întunecate amenință dragostea

Încearcă să ajungă la erou prin fiul acestuia, fostul agent John Trapper. Totuși, acesta nu vrea să se asocieze în niciun fel cu imaginea tatălui său și-i gonește pe reporterii insistenți. Însă perseverența și încăpățînarea Kerrei, precum și presupunerea că povestea lui Trapper are o latură ascunsă necunoscută de nimeni, îl face pe John să devină interesat. Iar când interviul ia o turnură tragică, amândoi își dau seama că au dezgropat un secret mortal. Fantomele trecutului sunt mai amenințătoare decât au crezut ei. Iar Kerra realizează că John nu este doar atrăgător, ci și periculos, dar nu poate lupta cu sentimentele pe cale să se înfiripe.

Schimbări neașteptate de situație, dragoste, pericol – pe toate le vei găsi în cartea Fantomele trecutului de Sandra Brown. Volumul apare vineri, 30 martie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și alte cărți de Sandra Brown: