Fanii lui Keanu Reeves, îngrijorați de noile imagini cu starul: „Zici că e om al străzii”. Cum și-a făcut apariția marele actor în New York

Fanii lui Keanu Reeves, îngrijorați de noile imagini cu starul: „Zici că e om al străzii”. Cum și-a făcut apariția marele actor în New York

Fanii lui Keanu Reeves, îngrijorați de noile imagini cu starul.  Starul din „Matrix' este considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Însă, în ciuda faptului că are o avere fabuloasă, acesta trăiește ca un om de rând, iar recent a șocat cu ipostaza în care a fost surprins.

Se știe că Reeves este cel mai trist actor de la Hollywood, după ce viața lui a fost marcată de mai multe tragedii și a pierdut mulți oameni dragi, fapt pentru care starul în vârstă de 53 de ani a ales să ducă o viață cât mai simplă. Stă într-un apartament și merge cu metroul, însă ultimile imagini cu el au șocat pe toată lumea.

Citește și: Andreea Bănică, vacanță în Grecia. Fanii sunt în delir: 'O sirenă!' | GALERIE FOTO

Fotografiile i-au îngrijorat pe fani

Cu părul lung și neîngrijit, nebărbierit, Keanu a fost surprins în fața unui studio din Brooklyn, zilele trecute, în timp ce fuma și bea un shake proteic. Îmbrăcat cu un hanorac, cu blugi și bocanci și o șapcă roșie pe cap, imaginea lui era departe de cea a unui star de la Hollywood. Mai mult, la un moment dat, artistul s-a si descălțat. Fotografiile i-au îngrijorat pe fani, care susțin că actorul seamănă mai mult cu un om al străzii și se întrebau ce s-a întâmplat cu el.

Keanu Reeves se află zilele acestea la New York pentru a începe filmările pentru continuarea seriei „John Wick'. La studioul din Brooklyn, actorul se antrenează alături de echipa lui pentru a face cascadoriile din filmul „John Wick 3', ce va fi lansat în 2019.

 

Citește și: