Fanii au rămas șocați când au văzut cum a apărut Adela Popescu în emisiune. Vedeta a suferit un accident

Fanii au rămas șocați când au văzut cum a apărut Adela Popescu în emisiune. Vedeta a suferit un accident

Adela Popescu a revenit din concediul de maternitate și s-a întors pe platoul emisiunii „Vorbește lumea”, dar fanii au fost uimiți când au văzut Cuma apărut aceasta. Vedeta a apărut cu piciorul bandajat și șchiopătând.

 

Adela Popescu a  suferit un accident, a alunecat pe scări și  a făcut entorsă, iar acum are piciorul imobiliat într-o fașă. Mămica a făcut un efort ca să arate impecabil în prima zi de emisiune.

“Eram la aniversarea de patru ani de la nuntă cu soțul, mâncam un pește, beam un vin. Am primit telefon de acasă de mama: copiii plângeau și a trebuit să plec repede. Am ieșit în fugă să îl liniștim pe Alexandru și m-am prăvălit”, a explicat vedeta

 

“Nu am voie să stau pe tocuri, dar am zis să arăt un pic respect”, a spus Adela răzând, în eisiune.

„Am căzut cu copilul. M-am dus în Indonezia, la naiba,  n-am pățit nimic,m-am întors întreagă și eu și copiii, și m-am prăvălit pe scări. Nici măcar nu aveam tocuri, eram în papuci”, a mai spus îndrăgita vedetă.

Adela Popescu și-a făcut apariția într-un costum alb androgin, cu un decolteu spectaculos. Vedeta a avut părul coafat în bucle lejere.

Citește și: