Cum l-a pus la punct Eva Mendes pe un fan care i-a spus că a îmbătrânit

Eva Mendes i-a dat replica unui fan care i-a spus ca a imbatranit

Cine mai avea dubii că Eva Mendes este o femeie hotărâtă, sigură pe ea și care-și știe valoarea trebuie să vadă cum a reacționat vedeta atunci când un fan i-a aruncat în față faptul că îmbătrânește, pe o rețea de socializare.

Actrița postase o înregistrare cu ea, în care ținea, copilărește, în gură o coroniță și le transmitea fanilor dragostea ei. 'Vă mulțumesc pentru că îmi transmiteți întotdeauna atâta pozitivitate și afecțiune, în comentariile voastre. Le citesc pe majoritatea dintre ele, atun ci când am timp, și mă face foarte fericită să știu că e atâta iubire în jur. Vă ransmit și eu iubire, de 10 ori mai multă!', spune Eva Mendes, care va împlini 46 de ani, în luna martie a acestui an.

Din toată mulțimea de fanic are o aplaudă s-a găsit însă unul care i-a aruncat în față faptul că îmbătrânește. Fără să stea prea mult pe gânduri, actrița i-a dat replica.

'Da, ai dreptate. Mulțumesc lui Dumnezeu că îmbătrânesc. Asta înseamnă că sunt încă aici. Voi face 46 de ani în curând și sunt zi de zi recunscătoare că îmbătrânesc', a scris Eva Mendes.

'Comentariul tău ar fi trebuit să mă facă să mă simt rău? Nu m-a făcut. Mă face să mă simt recunoscătoare. Așa că îți mulțumesc că mi-ai amintit că sunt încă aici', a completat ea.

Mendes, mamă a doi copii împreună cu Ryan Gosling, are o fetiță de 5 ani, Esmeralda, și o alta, Amada, de 3 ani.

Vezi și Eva Mendes și-a îngrozit fanii. Ce s-a întâmplat cu actrița?

Citește și: