Celebra solistă Eva Kiss locuiește la Hvidovre, o localitate situată la nouă kilometri de Copenhaga, în Danemarca. Cântăreața s-a stabilit în nordul continentului european în urmă cu 26 de ani, împreună cu soțul său, Constantin.

“Sunt foarte fericită și onorată de invitație, pentru că “Te cunosc de undeva!” este o emisiune foarte frumoasă. Pe scenă m-am simțit minunat. E drept că am avut emoții, însă norocul meu a fost că am avut o orchestră foarte bună alături. M-am simțit excelent”, spune Eva Kiss.

eva-kiss-copyright-gabriela-arsenie-antena1

Eva Kiss și Florin Ristei

Repertoriu de peste 700 de cântece

Eva Kiss spune că nu a renunțat niciodată la muzică. “Cânt în continuare, acompaniată de soțul meu, iar repertoriul nostru cuprinde peste 700 de cântece. De două ori, în 1997, și în 2004, am cântat chiar în fața majestății sale, regina Danemarcei”, mai spune cunoscuta artistă. De câțiva ani buni, Eva Kiss nu a mai apărut la nici o emisiune de televiziune din România.

Ce refrene cunoscute din repertoriul său a ales Eva Kiss să cânte la “Te cunosc de undeva!” alături de Florin Ristei și FreeStay, se va afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Credit foto: Antena 1 (Gabriela Arsenie)