Eu și soțul meu dormim separat!

Eu și soțul meu dormim separat!

Am și eu o problemă în căsnicie care, poate că, există în mai multe cupluri, dar nu știu cum se descurcă alții cu ea. De aproape doi ani nu mai pot dormi lângă soțul meu pentru că sforăie foarte tare. Trebuie să plec în altă cameră pentru a mă odihni, deoarece nu mă pot duce obosită deja la muncă. Dar faptul că dormim separat pe el îl supără foarte tare și îmi dau seama că nu mai există aceeași intimitate între noi. Mă puteți ajuta cu un sfat, ce soluție să găsesc…

Ana Maria C., e-mail

Sfatul psihoterapeutului

Dragă doamnă, este adevărat că odihna este foarte importantă pentru fiecare dintre voi, de asemenea și gradul de intimitate psihologică și sexuală este important. Înainte de a vă muta definitiv din patul conjugal, mergeți cu soțul dvs. la un specialist ORL să vă consilieze dacă se poate face ceva în directia aceasta.

De asemenea, discutați cu el și vedeți dacă nu cumva este dispus el să se mute din pat, după ce în prealabil ați împărtășit momente de intimitate (nu neapărat o partidă de dragoste). Sau poate încercați să faceți în așa fel încât să adormiți dvs. înaintea lui, astfel încât să nu vă mai deranjeze. Vă puteți ajuta de un somnifer ușor din plante, care asigură o calitate mai bună a somnului. Chiar dacă, în final, ați încercat totul și alegeți să dormiți separat, păstrați-vă momentele de intimitate și faceți gesturi deosebite, romantice și drăgăstoase, care să compenseze absența dvs. din pat!